Voor het gebruik van deze website moeten cookies zijn ingeschakeld. Meer informatie.

De website werkt mogelijk niet optimaal omdat je browser verouderd is. Update nu gemakkelijk!

Voetreflextherapie Voetreflextherapeut Breukelen Stichtse Vecht

Ik ben Michella Spelt-Ligterink en ben in 1987 geboren in Utrecht. Sinds 2021 woon ik in Breukelen met mijn man en zijn 2 zoons.

Ik ben HBO-afgestudeerd voetreflextherapeut en ben in het bezit van een diploma Medische Basiskennis.

Na de middelbare school ben ik een MBO-opleiding tot bloemiste gaan volgen. Dit bleek voor mij niet het vak waar mijn hart ligt. Door vrijwilligerswerk bij een dagactiviteitencentrum voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en lichamelijke beperkingen kwam ik erachter dat ik meer contact wilde met mensen.
In 2007 ben ik daarom gestart met de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 4, met uitstroomrichting Volwassenwerk. Helaas moest ik realistisch zijn, hoe leuk ik het werk ook vind, het is voor mij fysiek niet haalbaar. (Dit door een aangeboren hartafwijking). Na het behalen van mijn diploma in 2011 ben ik gaan nadenken over wat ik fysiek wel aankan en toch mensen kan begeleiden, ondersteunen en motiveren. Zo ben ik bij voetreflextherapie uitgekomen. Michella Voetreflextherapie bestaat sinds 2016. Ik combineer mijn praktijk met vrijwilligerswerk en een sociaal leven. In de praktijk houdt dit in, dat ik wisselende dagen werk in mijn praktijk.

Therapeut Michella